Wil jij ook smaakvolle groenten & fruit uit eigen tuin?

Maak de website-foto's groter door er op te klikken.

Bij moestuinvereniging ATV De Meerweg kun je tuinieren en recreëren tegelijk. Genieten van de rust en ruimte op het terrein en na gedane arbeid gezond eten van de door jou zelf gekweekte, smaakvolle groenten en fruit. 

Lees hier meer over onze vereniging.

Nieuws: 
• Er zijn enkele tuinen te huur.
• Begin 2019 komt een beginnerstuintje vrij van slechts 80 m2.

Lidmaatschap

De aanmelding als nieuw lid geschiedt door het invullen van een inschrijfformulier. Neem hiervoor contact op met het secretariaat. Het lidmaatschap beëindigen gebeurt schriftelijk ter attentie van het secretariaat en uiterlijk vóór 1 november van het laatste jaar van het betreffende lidmaatschap. Het verenigingsjaar / boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Lidmaatschappen worden jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Naamgeving

What's in a name? Officieel heet onze vereniging ATV De Meerweg, waarbij ATV de afkorting is voor Amateur Tuinders Vereniging. Vroeger ook wel volkstuin genoemd en tegenwoordig spreekt men eerder van een moestuinvereniging.

In vroeger tijden was onze vereniging gevestigd aan de Meerweg in Alkmaar. Na de verhuizing naar de Olympiaweg is de verenigingsnaam De Meerweg echter behouden gebleven.