Kantine huren voor een feestje of vergadering?

De kantine van ATV De Meerweg is te huur voor bijvoorbeeld een feestje, cursus, training, workshop of vergadering. Bij elke gelegenheid genieten van de rust en ruimte om je heen.

In de hal is een dames- en herentoilet. In de open keuken tref je een koelkast aan, een waterkoker en koffiezetapparaat en een gaskookplaat. Er zijn volop koffiebekers en glazen beschikbaar. In de zomer is de tuin voor de kantine erbij te gebruiken. Ook in de winterse periode is het behaaglijk warm door de centrale verwarming.

De ruimte is groot genoeg voor groepen tot ongeveer 40 personen. Er zijn 5 vergadertafels, voldoende stoelen en er is een flipover aanwezig.

Wij gaan uit van een gebruik volgens de regels van wet en fatsoen. Dat betekent onder andere géén alcohol voor iedereen onder de 18 jaar en binnen roken is niet toegestaan. Na afloop moeten alle ruimtes schoon en opgeruimd achtergelaten worden.

Het huren van de kantine kost voor leden slechts € 30,00 en voor bekenden van de leden € 50,00 per dagdeel. Graag vooraf contant betalen. De huurprijs is inclusief het energie- en waterverbruik. We vragen een meerprijs voor extra tijd en in de winter de hogere energiekosten van €20,00.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Keuken

De open keuken met koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, gaskookplaat en magnetron.

Ruimte

De ruimte met 5 vergadertafels en 35 stoelen.

Kantine

De kantine heeft een flinke tuin met tuinstoelen en tafels.

Een overzicht van de ruimte voor maximaal ongeveer 40 personen

Een overzicht van de ruimte voor maximaal ongeveer 40 personen

Deel deze pagina